Aannemer-Gooi-logo-nieuw

Stukadoor Het Gooi

Wij zijn uw stukadoor in Het Gooi en helpen u met alles wat te maken heeft met het afwerken van uw muren en plafonds. Dat doen we voor bedrijven en particulieren, voor grote en kleine projecten, binnen en buiten en bij nieuwbouw en bestaande bouw. Als stukadoor bieden we een aantal diensten aan en met onze vele jaren ervaring, zijn we in staat om uw stukwerk professioneel en vakkundig uit te voeren. Hier leest u meer over wat wij voor u kunnen doen, waarom u dit werk beter uitbesteedt en hoeveel u daar gemiddeld voor betaalt. Helemaal onderaan deze pagina vindt u een contactformulier waarmee u een offerte aanvraagt voor de stukwerkzaamheden die u uit wilt laten voeren. Al onze offertes zijn compleet en vrijblijvend, wat betekent dat u vanaf het begin exact weet waar u aan toe bent.

Ga snel naar

Wat doen wij als stukadoor in Het Gooi voor u?

Wij zijn een stukadoor in Het Gooi waarbij u terecht kunt voor alles wat met het afwerken van uw kale muren en plafonds te maken heeft. Daarbij kunnen we ook uw huidig beschadigde muren en plafonds repareren en restaureren en deze weer in de oude staat terugbrengen. Omdat we ook schilderen, kunnen we u ook daarna nog van dienst zijn, mocht u dat willen. We hebben veel ervaring en weten daarom uw stukwerk specialistisch en met verschillende effecten aan te brengen. Vraagt u zich nog af of u een stukadoor in Het Gooi nodig heeft? Dan vindt u hier een lijstje met de meest gangbare werkzaamheden die wij uitvoeren.

Standaard stukwerkzaamheden:

Specialistisch stukwerk:

Herstelwerkzaamheden:

Staan uw wensen hier niet bij? Neem dan toch contact op met een van onze deskundige medewerkers via ons contactformulier of telefonisch. We zijn dan vast in staat om u toch te helpen of door te verwijzen naar een van de vakkundige specialisten uit ons regionale netwerk.

Zelf doen of uitbesteden aan een professioneel bedrijf?

Stukwerk is vrij specialistisch en het vergt oefening en ervaring. U kunt dit proberen zelf te doen, maar dat is minder gemakkelijk dan u misschien denkt. De mortel moet vrij snel worden aangebracht, zodat het gelijktijdig kan drogen. Daarbij is het afwerken tot een effenheid die geschikt is voor schilderwerk niet zo simpel als het lijkt. Doet u dit zelf, dan bereikt u niet altijd het gewenste effect. Wij raden dus altijd aan om zelfs het meest simpele stukwerk uit te besteden aan een stukadoor uit Het Gooi. Hier vindt u enkele redenen waarom.

Background-diensten

Wanneer handmatig stuken en wanneer spackspuiten?

Wij zijn een stukadoor uit Het Gooi die uw muren en plafonds zowel handmatig en traditioneel kan stuken, als kan spackspuiten. Beide opties leveren een ander resultaat op en zijn toepasselijk in verschillende situaties. Als u besluit dat wij de stukadoor zijn voor u, zullen we alle opties die u heeft met u bespreken. Hier lichten we het verschil toe tussen de twee meest gangbare technieken voor het stuken van uw muren.

Traditioneel stuken

Handmatig of traditioneel stuken is een vakkundige klus. De stukadoor uit Het Gooi brengt de mortel met de hand aan en maakt het met de hand glad en effen. De mortel kan met een verscheidenheid aan technieken worden aangebracht en op die manier worden er verschillende effecten gecreëerd tegen uw muur of plafond. Onze stukadoors hebben de ervaring en vakkundigheid om dit soort specialistische technieken uit te voeren. We kiezen voor traditioneel stuken bij kleinere klussen en vaak in de bestaande bouw. Dat komt doordat we met traditioneel stuken geen nevel veroorzaken en dus niet al het meubilair en de vloeren moeten worden afgeplakt en afgedekt.

Spackspuiten

Spackspuiten is een uitstekende optie als u een groot oppervlak wilt laten stuken. We brengen de mortel met een hogedrukmachine aan en dat is minder arbeidsintensief en sneller. Dat betekent dat we grote oppervlakten kunnen stuken zonder dat de stukadoor uit Het Gooi daar te moe van wordt. Het interessante aan spackspuiten is dat we een korrel aan de mortel toevoegen. Dat creëert een interessant effect op de muur en plafond en u bepaalt zelf hoe groot die korrel moet zijn.

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan spackspuiten. Zo kunnen we een kleur aan de mortel toevoegen, zodat u uw muren in één keer afwerkt. Doordat er een korrel is toegevoegd, zijn kleine beschadigingen naderhand niet meer zichtbaar. Het wordt dus ook vaak als optie gekozen als uw muren gerepareerd moeten worden. Het nadeel van spackspuiten is dat er weinig variatie mogelijk is. Daarbij komt er veel nevel vrij, waardoor het een betere keuze is in nieuwbouw en lege ruimtes. Spackspuiten is goedkoper en alleen mogelijk wanneer er grotere oppervlakten moeten worden behandeld.

Vrijblijvende offerte?

Wij leveren een totaaloplossing

Wist u dat wij naast stukadoor in Het Gooi ook schilderwerkzaamheden uitvoeren? Als u kale of defecte muren of plafonds heeft, bieden wij dus een totaaloplossing. We kunnen deze repareren, stuken en daarna schilderen of behangen, net zoals u het wilt. U heeft aan één telefoonnummer genoeg en met ons slaat u meerdere vliegen in één klap. Is uw project nog groter, dan kunt u ons ook als uw aannemer aanwijzen. Dat betekent dat we niet alleen uw project kunnen coördineren, maar dat we ook als bouwbedrijf fungeren voor het uitvoeren van een verscheidenheid aan klussen in uw project. Hoe minder partijen er bij komen kijken, hoe soepeler het project zal lopen. Wij zijn dus veel meer dan een stukadoor in Het Gooi alleen.

De kosten voor stukwerk

Iedere klus is anders en daarom geven we exacte kosten meestal weg in de vorm van een vrijblijvende offerte. Wilt u weten wat u moet betalen voor uw stukwerk, dan gebruikt u het contactformulier hierbeneden om deze bij ons op te vragen. De totaalkosten hangen af van het soort stukwerk dat u uit wilt laten voeren, het oppervlak en de materialen die we daarvoor gebruiken. Hoe arbeidsintensiever de klus, hoe meer u betaalt. Maar ook, hoe groter de klus, hoe lager de prijs per vierkante meter. 

We hebben de onderstaande tabel voor u opgesteld zodat u een idee krijgt van de kosten waar u mee te maken krijgt als u stukwerk uit laat voeren door een stukadoor uit Het Gooi. Deze zijn inclusief materialen en btw, en per vierkante meter.

Soort stukwerkzaamhedenGemiddelde prijs
SpackspuitenVanaf €8 per vierkante meter
Muren handmatig stukenVanaf €10 per vierkante meter
Plafonds handmatig stukenVanaf €15 per vierkante meter
Sierpleister aanbrengenVanaf €15 per vierkante meter
RaapwerkVanaf €18 per vierkante meter
SchuurwerkVanaf €18 per vierkante meter

Advies of een offerte nodig?

We hebben hier zoveel mogelijk informatie proberen te geven over wat wij als stukadoor in Het Gooi voor u kunnen doen. Het is natuurlijk goed mogelijk dat uw vraag hier niet beantwoord is, of dat u meer duidelijkheid nodig heeft. Neemt u daarom contact op met ons voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze deskundige medewerkers. U vindt ons telefoonnummer onderaan deze pagina, samen met een e-mailadres, mocht u deze liever gebruiken.

Heeft u genoeg gelezen en is het tijd om een offerte aan te vragen? Dan gebruikt u ons handige contactformulier hier. Geef ons door wat u precies nodig heeft, en wij stellen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor u op. Deze is compleet en exact, dus er is nooit sprake van verborgen extra kosten. Bij ons weet u exact waar u aan toe bent, en is alles wat met de afwerking van uw muren te maken heeft in de beste handen.

Aannemer Gooi

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.