Aannemer-Gooi-logo-nieuw

Schilder Het Gooi

De werkzaamheden van een goede schilder uit Het Gooi gaan veel verder dan het sausen van muren alleen. Als u ons als uw schilder aanneemt, toveren we uw muren, kozijnen, deuren, hekwerk en gevel om en maken we er iets schitterends van. Iedereen kan zelf een muurtje schilderen, maar het inhuren van een professionele schilder heeft zeker toegevoegde waarde. Deze heeft ervaring, beschikking tot de beste materialen en gereedschappen en kan u adviseren over de laatste trends en mogelijkheden.

Heeft u een schilderklus liggen die u liever aan een specialist uitbesteedt? Dan zijn wij de schilder in Het Gooi voor u. Hier leest u meer over de werkzaamheden die we voor u kunnen oppakken, de opties die u heeft en de gemiddelde kosten die daarmee gepaard gaan. Daarbij laten we zien waarom het inhuren van een professionele schilder zeker toegevoegde waarde heeft. Onderaan de pagina vindt u dan een contactformulier waarmee u een offerte bij ons aanvraagt en exact achterhaalt hoeveel u bij ons voor uw schilderklus betaalt.

Ga snel naar

Wat kan een schilder uit Het Gooi voor u doen?

Een professionele schilder kan u een verscheidenheid aan werkzaamheden uit handen nemen. En ook al bent u best zelf in staat om een muurtje te schilderen, wilt u er iets speciaals van maken of betreft het meer dan één muur, dan wordt het al wat ingewikkelder. Daarom besluiten veel mensen om een schilder in te huren en het werk uit te besteden. Dat scheelt u tijd en moeite en brengt u een beter resultaat. Hier vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij als uw schilder uit Het Gooi voor u uit kunnen voeren.

Voorbereidende werkzaamheden:

Schilderwerk voor uw muren:

Ander schilderwerk binnen:

Schilderwerk buiten:

Andere diensten:

Stond wat u nodig heeft hier niet tussen, dan nodigen wij u uit toch contact met ons op te nemen, want de kans is groot dat we u ook daar gewoon mee kunnen helpen.

Waarom een professionele schilder inhuren?

U hoeft natuurlijk geen schilder uit Het Gooi aan te nemen. U kunt dit ook prima zelf doen, en bij de bouwmarkt liggen alle materialen en gereedschappen voor u klaar. Toch kiezen veel mensen er voor om een schilder in te huren en de redenen daarvoor zijn duidelijk:

Binnen, buiten en in de winter

Als uw schilder in Het Gooi voeren we uw schilderwerken binnen, buiten en zelfs in de winter voor u uit. Het belangrijkste verschil is dat schilderwerk buiten een grote beschermende- zowel als esthetische functie heeft. Er is wat minder keuze wat betreft kleuren en materialen, omdat de verf de weersomstandigheden moet kunnen weerstaan. Daarbij moet het het hout de komende jaren beschermen, zodat opnieuw schilderen niet te snel nodig is. Schilderwerk buiten moet veel vaker onderhouden worden dan schilderwerk binnen.

Binnen heeft uw schilderwerk voornamelijk een esthetische functie en dat betekent dat er veel keuze is op het gebied van kleuren, effecten en technieken. Schilderwerk binnen is ook goedkoper, omdat dit voor de schilder uit Het Gooi minder arbeidsintensief is en omdat de materialen minder kosten.

Een slimme manier om te besparen op uw schilder uit Het Gooi is door een winterschilder aan te wijzen. Ook wij werken tijdens de winter en zo lang het niet te nat is en niet te hard vriest is dat prima mogelijk. Het voordeel van een winterschilder is dat deze sneller beschikbaar is, omdat het aanbod van werk dan minder is. De prijzen zijn om dezelfde reden vaak lager, of u profiteert van een ander soort interessante korting.

Het verschil tussen sausen en spuiten

Als u uw muren op wilt frissen en van een nieuwe egale kleur wilt voorzien, dan kunnen we dat op twee manieren voor u doen. We kunnen de verf handmatig aanbrengen, dus door de randen af te plakken en te werken met een roller en een kwast. Een andere optie die u heeft is dat we de verf machinaal aanbrengen en dat doen we met een hogedrukmachine. Beide opties hebben voor- en nadelen die we hier in het kort bespreken.

Uw muren sausen

Als professionele schilder uit Het Gooi hebben we voldoende ervaring met het sausen van muren in de woningen in uw omgeving. We doen dit veel voor particulieren in bestaande woningen, omdat machinaal verf aanbrengen veel nevel de lucht in brengt. Daarbij is er meer mogelijk als we sausen, bijvoorbeeld een overloop van kleuren of het gebruik van meerdere kleuren in een motief. Het is ook de eerste keuze bij kleinere opdrachten, omdat het afplakken snel gaat en de verf ook zo is aangebracht. Mogelijk zijn er meerdere lagen nodig, maar als u ons uw muren laat sausen, dan zorgen wij voor een ambachtelijk en duurzaam resultaat.

Uw muren spuiten

We kunnen de verf ook machinaal aanbrengen met een hogedruk machine. Zoals al even aangegeven, veroorzaakt dat veel verfnevel, dus in dat geval moeten we of goed afdekken en afplakken, of werken in een lege ruimte. Dat is dan ook de reden dat deze keuze veel in nieuwbouw gekozen wordt of bij grote projecten wordt toegepast. De prijs per vierkante meter gaat naar beneden naarmate het aangeboden oppervlak groter wordt. Deze optie is ideaal als u een schilder in Het Gooi nodig heeft die de muren van uw gehele nieuwbouwwoning van een kleurtje voorziet, maar niet als u één muur in de woonkamer wilt laten verven. Machinaal aanbrengen is minder arbeidsintensief, sneller en het resultaat is bijzonder strak en egaal.

Tip: zijn uw muren lichtelijk beschadigd? Laat ons deze dan spackspuiten in kleur. Ze krijgen dan een nieuwe stuklaag, de beschadigingen zijn niet meer zichtbaar en de kleur is direct ook aangebracht.

Vrijblijvende offerte?

Schilder Het Gooi kosten

Het is dus wel duidelijk dat wij als uw schilder uit Het Gooi van alles voor u kunnen doen. Maar hoeveel kost u dat? De beste manier om dat te achterhalen is door een vrijblijvende offerte aan te vragen met het contactformulier hier beneden. Geen schilderklus is hetzelfde en er zijn een aantal factoren die uw eindprijs kunnen beïnvloeden. Om u toch een idee te geven, hebben we hier de prijzen voor de meest gangbare schilderklussen samengevat. Deze zijn al inclusief btw en materiaal.

Uw schilderklusDe prijs per m2
SpuitenVanaf €6
SausenVanaf €10
Schilderwerkzaamheden binnen€25 – €35
Schilderwerkzaamheden buiten€30 – €40

Vrijblijvend advies nodig?

We hebben hier geprobeerd alles samen te vatten wat u moet weten voordat u ons als uw schilder in Het Gooi aanwijst, maar het is goed mogelijk dat u uw antwoord niet heeft gevonden. In dat geval nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, via telefoon of contactformulier. Onze deskundige medewerkers proberen uw vragen te beantwoorden en staan u bij met deskundig advies zodat u exact begrijpt wat uw mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen doen.

Weet u voldoende en heeft u geen vragen meer, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Deze vraagt u aan door dit contactformulier te gebruiken en daar aan ons te vertellen wat u nodig heeft. Wij sturen u dan binnen 24 uur een complete en duidelijke offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. U bepaalt daarna zelf of wij de schilder uit Het Gooi zijn voor u.

Aannemer Gooi

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.